مشاوره حقوقی رایگان - درخواست انتقالی همسرم

باسلام خانوم بنده در یکی از شهرهای استان سیستان و بلوچستان در تاریخ 98/5/1 در دادگستری مشغول به کار شدن و اینجاب در زرند کرمان در کارخانه فولاد مشغوله کارم با توجه به اینکه بنده قراردادیم خانومم میتونه درخواست انتقالی بده؟ چه زمانی باید اقدام کنیم؟ از کجا باید اقدام کنیم باید بریم مرکز استان یا تهران برای درخواست انتقالی؟ ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

یک وکیل

انتقال بر اساس مقررات داخلی ، اعلام نیاز و موافقت مبدء و مقصد ممکن هست