مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید من یک سال پیش در اجرای ثبت اقدام به گرفتن مهریه کردم اما متوجه شدم که همسرم ماشینش رو به نام دامادشون زده فقط فک پلاک و اقدامم رو ادامه ندادم تا اینکه چند وقت پیش ماشین به صورت واقعی به دامادشون فروخته شد و الان یه خونه به صورت قولنامه ای داریم ایا من میتونم مهریه ام رو از این طریق بگیرم چطوری؟ شوهرم هم دست بزن داره چطور اقدام به طلاق کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر سند رسمی به نام شوهرتان نباشد امکان توقیف ملک یا هیچ چیز دیگر وجود ندارد. بهرحال برای مهریه میتوانید طرح دعوی کنید . برای طلاق باید بتوانید ثابت کنید که شوهرتان یکی از شرایط ضمن عقد را نقض کرده یا در عسر حرج هستید