مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مرجع ذیصلاح برای قضاوت و داوری

با سلام واحترام
اینجانب م.ر 3 سال پروانه محاسبات رشته عمران داشته ام اما مدیریت مسکن اداره راه و شهرسازی استان کرمانشاه با استناد به بخشنامه هایی این صلاحیت را از من سلب نموده است و من نیز با استناد به بخشنامه هایی می توانم اثبات نمایم که آنها حق بنده را تضییع نمودن، حال اگر امکان دارد بفرمایید مرجع ذیصلاح برای داوری و قضاوت بین من و ایشان کیست؟

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام به ديوان عدالت اداري مراجعه نماييد سعي كنيد از وكلايي كه در زمينه ديوان عدالت اداري تبحر دارند استفاده نماييد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم