مشاوره حقوقی رایگان - امضای صورتجلسه پليس 110

سلام. يك اختلافي با شخصي داشتم. ايشان به 110 زنگ زد و پليس آمد و در صورتجلسه اظهارات آن شخص را ثبت كرد و بيان كرد فلاني (طرف مقابل بنده) اظهار مي دارد ... ولي از گفته هاي من چيزي ثبت نكرد و فقط گفت پايين برگه را امضا كنيد. آيا امضاي پايين برگه به اين معني است كه من اظهارات طرف مقابلم را قبول دارم و يا فقط قبول اين مطلب است كه آن شخص در حضور پليس چنين اظهاراتي داشته است؟ آيا اين امضا مي تواند به عنوان اقرار بر عليه من استفاده شود؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

گزارش 110 مشاهدات مأمور است و اظهارات طرفی که مدعی است اثبات کننده چیزی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر اقرار باید نزد مقام قضایی باشد تا موثر واقع شود