مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و عدم تمکین

سلام. وقت بخیر
حدود 4"ماه قبل با شوهرم بحثم شد. بطزی آب رو شکست و به من گفت بیا ببرمت خونه بابات. من اینم دوست داری قبول کن دوس نداری قبول نکن.
ساعت 11شب من رو با پسر 5""سالم آورد گذاشت خونه بابام.
بعدشم بعد 3"""هفته با پدر مادرش اومد دعوا راه انداختن و رفتن. چند روز بعدشم باباش با یکی از بزرگتر های فامیل اومد دعوا راه انداخت رفت.
بدون اینکه یکبار فقط یکبار به من بگن پاشو بریم خونت.
بعدشم دیدم هرازگاهی 100.تومن150تومن پول میریزه میگه بازم میریزم تا لنگ نمونی.
من خیلی دوستش داشتم. خیییلی.
ولی رفت علیهم شکایت کردو اینا.
منم بهش اس ام اس دادم و زنگ زدم که گوشی رو بردار نگرانتم.
اما بر نداشت.
نمیدونم دیگه چی بهش اس ام اس دادم و ندادم. چون همه جی رو پاک کردم دیگه از اون روز پولم نریخت. یعنی تقریبا 1میلیون در عرض دو ماه ریخت دیگه نریخت.
میترسم بخاطر اس ام اس هام محکوم بشم.
میتونه بخاطر ای ام اس هام برام عدم تمکین بزنه؟
چیز خاصی ننوشتم ولی میترسم...

پاسخ ها :

یک وکیل

ملاک در تمکین اینست که شما به قاضی بگویید من حاضر به تمکین و ادامه زندگی هستم . اگر شما بگویید من حاضر به تمکین نیستم و به خانه اش نمیروم دلیل میخواهد . اگر دلیل نداشته باشید محکوم میشوید. برای بقیه ادعاها اگر شکایت دارید میتوانید اقدام کنید