مشاوره حقوقی رایگان - تاثیر تتو روی کار

سلام من رشتم کامپیوتره و میخوام تتو بزنم میخواستم بدونم اگه بخوام تو یه شرکت معمولی یا دولتی استخدام شم تتو برام مشکلی ایجاد میکنه؟

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بستگی به این دارد که در کجا مشغول می شوید ولی به طور کلی مشکل ساز نیست

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام معمولاً نهادهایی مانند ارتش سپاه سایر نهادهای دولتی حین استخدام شرایطی مانند نداشتن تاتو بدن را مد نظر قرار می دهند و معاینه بدنی برای نداشتن تتوحین صدور گواهینامه رانندگی موتور و حین خدمت سربازی در بعضی نهادهارا شاه بوده ام

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله توصیه میشود تتو نزنید نه تنها در استخدام بلکه در موارد دیگری هم برای شما مشکل ساز میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
برخي شركت ها به لحاظ خودزني و اقدام. عليه نسج و بافت نرم و آسيب به پوست و بيماري مسري و خطرات آن
از بكارگيري خودداري مي نمايند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به ارگان مربوطه یا اهمیت و بخشی که مشغول میشوید دارد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

تتو اگر مشخص باشد در شرکت های دولتی ممکن است با مشکلاتی برای استخدام مواجه شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ممکن است مشکل ساز باشد بستگی به ارگانی مربوطه دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود این اقدام را انجام ندهید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود بستگی به نهاد استخدامی دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما مشکل ایجاد خواهد کرد، چون از نظر روانشناسان فردی که تتو می زند دلیل بر وجود مشکلات روحی و روانی ایشان است. نکنید این کار عبث و بیهوده را