مشاوره حقوقی رایگان - تعیین مقصر تصادف

در جاده دوطرفه ساعت 5/30 صبح با پژو405 و بدلیل نقص فنی توقف کردم و ماشینم کمی عقب تر و چسبیده به موانع کنار جاده بردم طوری که لاستیک ماشینم مماس با خط ممتد کنار جاده بود.بعد چند دقیقه تریلی از پشت و نیمی ازعرض ماشینم برخورد کرد و چند متری منو به جلو برد و ماشین منو هم تا صندلی عقب جمع کرد. محل توقف بنده هیچ تابلو و محدودیتی برای توقف نداشت و از مثلث خطر هم استفاده نکرده بودم . ممنون میشم لااقل قوانین نقض شده از سوی هر دو راننده رو اعلام و راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به نظر می‌رسد تقصیر پنجاه پنجاه باشد ولی تعیین قطعی بستگی به نظر کارشناس با توجه به موقعیت و سایر عوامل دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تعيين مقصر صرفا برعهده كاردان فني پليس راهور است
همواره در تصادفات هركس ديگري را مسبب و مسيول و مقصر تصادفات مي داند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر و عسل تصادفات است اگر اعتراض به کروکی دارید می توانید لایحه ارسال کنید تا مجدداً بررسی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مقصر با راننده ای است که از پشت تصادف کرده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور ملاک است که البته قابلیت اعتراض هم دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در صورتیکه خودرو دارای معاینه فنی بوده و از تابلو خطر ماشین استفاده کردید و زمان و راهی برای انتقال خودرو به پارک جاده را نداشتید تریلر مقصر است.در غیر اینصورت شما مقصر هستید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به قانون تخلفات راهنمایی و رانندگی مراجعه و مطالعه بفرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهارنظر در این مورد با افسر راهنمایی رانندگی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی تعیین مقصر در کلیه تصادفات رانندگی با کارشناسان راهور می باشد لیکن شما نیز می توانید در صورتی که اعتراضی دارید به نظریه صادره اعتراض نموده و درخواست کارشناسی مجدد را داشته باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام لطفاً با کارشناسان راهنمایی و رانندگی مشورت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نیاز به بررسی محل تصادف توسط کارشناس تصادفات دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مقصر از طریق کارشناس تعیین میشود و ملاک رای قاضی نظر کارشناس است شما توضیحات خود را به پلیس راهور می دهید نظر کارشناس که ارائه شد در مهلت مقرر می توانید اعتراض کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با نظر کارشناس راهور تعیین میگردد

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

مرجع اظهارنظر در خصوص این موضوع کارشناس تصادفات می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مستحضر باشید مقصر توسط کارشناسان پلیس راه و مشخص میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال شما در تخصص کارشناس تصادفات است نه وکیل دادگستری که کارشناس هم ندید جواب نمی دهد