مشاوره حقوقی رایگان - ماده 134 جانبازی

سلام وقت بخیر پدر بنده جانباز 41درصدی بودن سال 84 فوت کردن پدرم طی 9 ماه بیماری قندی فوت کردن اما قبل فوت کمیسیون تشکیل داده شد و پدر بنده که بر اثر دیابت یه پاشو از دست داد وکم شنوا کم بود درصد جانبازی ایشان بعد از کمیسیون پزشکی 25 درصد شد ما هنوز از این تعجب میکنیم چرا درصد ایشان کم شد بعد فوت چون ترکش به پا خورده بود باید شهید محسوب میشد ممکنه توضیح بفرمایین یا راهنمایی کنین ایا ممکنه اقدام کنیم درصدشو برگرده به درصد قبل ؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است امکان پذیر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در مراجع ذیصلاح اعتراض نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون نظر کمیسیون قطعی نبوده است لذا اعتراض بگذارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما از طریق بنیاد جانبازان و امور ایثارگران پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طریق بنیاد جانبازان و امور ایثارگران پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با فوت بنظرم اين موضوع خاتمه يافته است

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام معمولا 70 درصد به بالا شهید محسوب میکنند ولیکن میتوانید اعتراض خودرا از طریق بنیاد مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

کمیسیون 134 جانبازی براساس قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با دارابودن صلاحیت های 5گانه ذیل تشکیل می گردد:

1-تشخیص شهید

2-تشخیص جانباز

3-تشخیص فوت در حین انجام وظیفه یا به سبب آن

4-تشخیص فوت عادی

5- تشخیص موارد مختلف معلولیت

صلاحیت های 5گانه فوق به عنوان اختیارات کمیسیون ماده 134 سپاه، تنها افراد مشمول قانون مقررات استخدامی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خواهد بود فلذا موارد ادعای سایر افراد اعم از افراد عادی یا پرسنل سایر نهاد ها مشمول این کمیسیون نخواهند بود.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به نظریه کمسیون مزبور در فرجه قانونی اعتراض نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله از طریق بنیاد امور جانباران موضوع پیگیری گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق بنیاد جانبازان و امور ایثارگران پیگیری و اعتراض نماید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اعتراض به رای کمیسیون پزشکی بدون حضور مرجوم پدرتون ممکن نیست چرا که معاینات مجدد حتما در دستور هیات خواهد بود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به نظریه کمیسیون در دیوان عدالت اداری اعتراض کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

از اداره مربوطه پیگیری کنید جواب نداد از دیوان عدالت اداری پیگیر شوید