مشاوره حقوقی رایگان - استفاده زوج از وکیل در روند مهریه

سلام. عده ای میگویند که اگر زوج در روند مهریه از وکیل استفاده کند ممکن است اعسارش از جانب قاضی پذیرفته نشود. لطفا بفرمایید که در روند مهریه از وکیل استفاده بکنم یا خیر . مرسی

پاسخ ها :

یک وکیل

موضوع پذیرش اعسار بستگی به تشخیص قاضی دارد. اگر شوهرتان مال دارد و نمیخواهد حق شما را بدهد و خودتان نمیتوانید در رد اعسار ایشان از حقتان دفاع کنید وکیل بگیرید. اما اگر چیزی ندارد دخالت وکیل فایده ای ندارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بهره گیری از وکیل شایسته تر است ودر صورت تقاضای اعسار هم منع قانونی ندارد