مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام خسته نباشید
من و دوستام بالای 18سال
کنار خیابون گشت ب جرم شرب خمر مارو گرفت و برد کلانتری و تستمون مثبت شد و صورتجلسه کردو یه شب تحت مراقبت موندیم کلانتری و صبح رفتیم دادگاه و چون ماشینم برا من بود مشروبم گردن گرفتم و قاضی تصمیم گرفتن و ما با وثیقه ازاد شدیم و گفتن ک هروقت احضار کردن باید بریم جریمه بپردازیم وثیقه رو ازاد کنیم
آیا این عمل سابقه میشه برامون یا وقتی سو پیشینه بگیریم نشون میده
اگه نشون میده ممکن هست بعد مدتی پاک بشه.اگه پاک میشه چ مدت طول میکشه
لطفا کمک کنید ممنون.

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شرب خمر 80 ضربه شلاق دارد و اگر از شما مشروب گرفته باشند جریمه نقدی دارد در غیر این صورت فقط مجازات 80 ضربه شلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مصرف مشروبات الکلی ثابت بشود مجازات شلاق حدی خواهید داشت
و موجب سابقه کیفری موثر خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
سوء پیشینه موثر کیفری است و در سجل کیفری شما ثبت می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت شرب خمر به مجازات شلاق حدی محکوم شوید سابقه کیفری موثر محسوب می شود.
در غیر این صورت مشکلی پیش نمیاد و سابقه کیفری موثر محسوب نمی شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هنوز حکم قطعی صادر نشده بعد از حکم معلوم میشه