مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام خسته نباشید.دو سال پیش ب خانومی در ازای طب سنتی مبلغ سه ملیون و پونصد هزار پرداخت کردم ک بعد از پرداخت پول و در جلسه دوم متوجه شدم مدرک ندارن. و پشیمان شدم و گفتم نمیخام ادامه درمانو.ک غیر از صد گرم دارو گیاهی ساده ب من چیزی ندادن درخواست پول کردم ک بعد از کلی دردسر ک پول ندادن اظهارنامه فرستادم ک مبلغ دو ملیونو واریز کردن و دیگه پول ندادن من مجدد اظهارنامه فرستادم ولی جواب بنده نمیدن چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید شکایت نمایید با توجه به اظهار نامه ای که ارسال کرده اید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بادرود دادخواست بدهید و حق خود را به شکل رسمی مطالبه نمایید و تقاضای صدور حکم محکومیت ایسان کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته مطالبه وجه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید.