مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره حقوقی

من بابت انتقال سند قطعی یک دستگاه کامیون حدود دوساله که به شخص فروشنده مبلغ ده میلیون تومان بدهکارم باتوجه به اینکه دقیقا بعد شش ماه پول طرف حاضر بود و از او دعوت کردم برای محضر و انتقال سند ولی او به علت گران شدن وسیله از پرداخت هزینه سند ممانعت کرده و از بنده طلب خسارت میکند و حتی یک بار هم به دعوت ایشان و ابلاغیه ای که برای من امد به محضر رفتم که خودش حضور نداشته و تلفنی به انجا امد و ادعای خسارت مینمود خاستم بدانم تکلیف بنده چیست

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر با گفتگو مشکل حل نشد باید از طریق قانونی اقدام کنید . ضمنا ادعای خسارت در محدوده قانون معتبر هست