مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعلت نفقه فرزند

با سلام دختری 21 ساله هستم که پدرم با وجود تمکن مالی از پرداخت نفقه من و مادر و برادرانم خودداری میکنند، میخواهم بعلت عدم پرداخت نفقه از ایشان در محضر دادگاه شاکی شوم اما میترسم ایشان مرا در خانه حبس کند یا مورد ضرب و شتم قرار دهد زیرا که پدرم بشدت عصبی و بد زبان است، دیگر اینکه به تازگی هم در مسئله ی ازدواج با ایشان دچار مشکل شده و بی دلیل از ازدواج من با اقایی که دوسال است خواستگار من است و من هم به ایشان علاقمندم خودداری میکند، حال سوال من این است که چه باید کرد؟ من بشدت تحت فشار روحی و مالی هستم، کرامت من در خانه اصلا حفظ نمیشود و من دانشجوی دانشگاه روزانه هستم، و هیچوقت خرج اضافه ای برای پدرم نتراشیده ام، اما او هیچگاه قدر مرا محترم ندانسته و حرمت مرا نگه نمیدارد، لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل

بهتر است به مرکز مشاوره بروید یا با بزرگان خانواده موضوع را مطرح کنید.بهرحال تا زمان ازدواج نفقه شما بعهده پدرتان هست. اگر درخصوص حل مشکل از طریق مرکز مشاوره یا بزرگان به نتیجه نرسیدید میتوانید وکیل بگیرید یا تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم