مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دائم

من با یک دختری که از خونه فرار کرده آوردمش ازش نگهداری میکنم خودمم متاهلم میخوام بپرسم من چه مدارکی از دختره بگیرم که فردا پس فردا خونواده اومدن پیداش کردند واسه من مشکلی پیش نیاد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

درصورت شکایت خانواده دختر برایتان دردسر بزرگی درست میشود حتی ممکنه اتهام سنگین آدم ربایی یا زنا یا رابطه نامشروع متوجه شما بشود. قانونا باید ایشان را به اورژانس اجتماعی بهزیستی تحویل میدادید تا از طریق قانونی رسیدگی شود.هیچ مدرکی به سود شما نیست.