مشاوره حقوقی رایگان - نفقه فرزند

با سلام دختری 22 ساله هستم دارای یک برادر، مادرم کارمند و پدرم هم کارمند و بازنشسته،
به دلیل مشکلات خانوادگی معمولا خانه ی خاله ام ساکن هستم و هزینه هام رو ایشون متقبل میشن. پدرم در حد شهریه دانشگاه و چیزهای معمولی به من پول میده و مادرم هم اصلا چیزی خرج من نمیکنه خسته شدم اینقدر که دیگران برام خرج کردن بنده بیمار هم هستم و هزینه درمانی هم دارم. میخواستم بدونم اگه شکایت بکنم نفقه بهم تعلق میگیره و حدودا چقدر؟

پاسخ ها :

یک وکیل

تا زمان ازدواج نفقه شما به عهده پدرتان هست. میزان نفقه بستگی به نظر کارشناس دارد. بهتر است از طریق بزرگان خانواده موضوع حل بشه درصورت تمایل تماس بگیرید