مشاوره حقوقی رایگان - دیه

با سلام و خسته نباشید. بنده در یک سانحه تصادف متاسفانه منجر به فوت دو نفر شد مقصر شناخته شدم...الان علاوه بر خسارات ماشین و دیه ایا لازم به رضایت اونها هست یا همون بیمه و خسارات ماشین کافیه؟؟یا اینکه بازداشت احتمالی رو قاضی تعیین میکنه؟؟؟ اخه اینجوری که من شنیدم قاضی بازداشت رو به جریمه نقدی تبدیل میکنه..ممنون

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر رضایت بگیری روی مجازتی که در خصوص جنبه عمومی دارد تاثیر داره

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اخذ رضایت از موارد تخفیف به حساب می آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه ممکن است حبس تعلیقی تعیین کند و یا اینکه تبدیل به جزای نقدی کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دیه و جریمه را که بپردازید ممکنه حبس را به جریمه نقدی تبدیل کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق ماده 714 قانون مجازات اسلامی شما به علت قتل غیرعمدی ناشی از بی احتیاطی و بی مبالاتی راننده ، مجازات حبس و پرداخت دیه خواهید داشت

و باید رضایت ورثه متوفی را اخذ نمایید تا مشمول تخفیف مجازات بشوید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رضایت ورثه متوفی موجب تخفیف مجازات است..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام قتل غیر عمد مجازات دارد اگر رضایت بگیرید به شما کمک می کند