مشاوره حقوقی رایگان - صدور قرار نهايی

سلام
حدود ٢ماه پيش بين من و خواهرم درگيری منجر به جرح پيش اومد هر دوی ما از هم شكايت كرديم من با ميانجیگری مادرم شكايتم رو پيگيری نكردم اما خواهرم اينكارو انجام داده بوده و يكبار ابلاغيه برای من صادر شده بوده كه وقتی مامور ابلاغيه رو مياره مادرم پنهانی كاغذ را پاره ميكنه امروز صبح برحسب اتفاق من در رو باز كردم و برگه ابلاغيه رو ديدم كه روش درج شده قرار نهايی برای شما صادر شده پس از اينكه با مادرم صحبت كردم متوجه شدم اين ابلاغيه قبلا هم اومده بوده و مادرم برای ميانجیگری مخفيانه با خواهرم برخورد كرده و اون هم گفته پيگيری نكرده اما به احتمال زياد دروغی بوده برای آروم كردن مادرم با توجه به اين مسايل اگر من از سايت ثنا پيگير اين ابلاغيه بشم آيا مشخص ميشه كه اين قرار نهايی چيه و اينكه اگر من پرونده شكواييه خودم رو به جريان بندازم در روند شكايت از من تاثيری داره لطفا منو راهنمايی كنيد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر درثناثبت نام کردیدچرابرگ ابلاغ کاغذی فرستادن؟درسایت عدلیران نگاه کنید

یک وکیل

باید شعبه مراجعه کنید .

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
اگر قرار منع تعقیب باشد به شما ابلاغ میشود در غیر اینصورت وقت رسیدگی در دادگاه برای شما ابلاغ خواهد شد , بستگی به نحوه بستن پرونده شما دارد که ادامه آن میسور باشد یا خیر