مشاوره حقوقی رایگان - تحویل گرفتن سرپرستی فرزندم.

درود بر عزیزان؛اینجانب در سال92بصورت تفاهمی ،اما این تفاهم از سوی طرفان همسرم صورت گرفته بوده و با هم در مورد با آرامش حرفی در و بدل نشده بود ،و دادگاه از روی نوشته ای که برایمان صورت گرفته بود و فرض بر اینکه تفاهمی طلاق بائن خلعی(هیچ معنی برایم نداشت و نمیدونستم چیه)را صادر کرد(البته من ترکمن و سنییم)ودرآن سال92 حادثه سوختگی برایم اتفاق افتاد و تحت پوشش بهزیستی کشوری میباشم. و یک فرزند طفل هم داشتیم و دادگاه به مادر و در 12سالگی سرپرستی به پدر داد و هر هفت روزهای زوج ساعتی دیدار فرزند را داشتم به رای دادگاه،ولی هیچ وقت تا به الآن ندیدم و متاثر از جدائی نیز هستم لطفا بگوئید چه کنم با مشکلاتم و دوباره هم همسر و هم فرزند کنار هم باشیم و کسی را ندارم کمک و راهنمایم نماید.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که مدارک ، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرد تا با اشراف کامل بر موضوع ، پاسخ مناسب حقوقی ارائه شود .