مشاوره حقوقی رایگان - خیانت بدون مدرک

ایا اگر شوهر خود را در خیابان با زنی دیدم ولی هیچ عکسی از انها نگرفته باشم و هیچ عکسی از پیام یا تماسهای انها نداشته باشم ولی از خیانت مطمئن باشم میتونم از دادگاه بخوام دستور پرینت تماس و پیامک برام صادر کنه؟و‌دادگاه اینکارو انجام میده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر قضات نمی پذیرند
مگر دلیل داشته باشید

برای اقامه شکوائیه رابطه نامشروع ، شما باید دلیل داشته باشید و سپس درخواست اخذ پرینت از پیام ها را نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر این کار بی فایده است و فقط ابروی خود و همسرت را می بری و شوهرت را بیشتر با خودت دشمن می کنی ، به جای شکایت با ارامش و خوشرویی با خودش صحبت کن و ببین از تو چه انتطاری دارد که شما براورده نمی کنی که او از زنان دیگر انتطار دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به صرف آنچه در سوال آمده است دشوار است باید دید دلایل محکمه پسند دیگری وجود دارد
صرف حضور در کنار یکدیگر رابطه نامشروع تلقی نخواهد شد.....

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می بایست دلایل قانع کننده ای داشته باشید