مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی

باسلام خدمت شما
اینجانب فروشگاه فروش موبایل دارم سال95 یه گوشی رو به ارزش 500هزار تومان با کارتون و تمام لوازم تحویل خریدار دادم تو سال 98 به من مراجعه کردن که یه اقای با کارتون ایشون شکایت کردن و ادعای گوشی ایشون رو کردن درصورتی که گوشی ایشنو از همون تاریخ خرید، سیم کارتهاش رو اپراتور همراه اول و ایرانسل روش ثبت شده ایشون با مراجعه به دادگاه از روی ترس اتهام قبول کردن و مبلغ سه میلیون نهصد هزار تومان به شاکی پرونده پرداخت کردن و ایشون اومدن از من شکایت کردن که گوشی سرقتی رو بهشون فروختم و پولی که دادن از من می خوان من باید چکار بکنم
بابت راهنمایتون ممنونم

پاسخ ها :

یک وکیل

فعلا کاری نمیتوانید بکنید تا مدعی شکایت کند و توضیحات خود را به قاضی بدهید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما با توجه به مدارک خرید گوشی و گمرگی و فاکتور فروش , مسروقه نبودن رو باید اثبات کنید.