مشاوره حقوقی رایگان - نحوه طرح شكايت از ... خودرو

با سلام
مرداد ماه ٩٧ يك ماشين برليانس تحويل مهر ٩٧ از ... خودرو ثبت نام كردم
ميگن به دليل تحريم نميتونن خودرو رو تحويل بدهند و بايد برم و به چندتا پرايد تبديل كنمش ....چجور و از كجا ميتونم شكايت كنم تا خسارت بگيرم با توجه به اينكه تو قراردادشون حرفی از تحريم و تبديل و .... اصلا نياوردن
ممنون ميشم راهنمايی بفرمائيد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
میتونید به دادگاه مراجعه کنید ابتداعا درخواست الزام به انجام تعهداتشان را درخواست کنید و بعدا می توانید قراردادتان رافسخ کنید

یک وکیل

قانونا کاری نمیتوانید بکنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
همراه با الزام به انجام تعهد , خسارات تاخیر تحویل را نیز مطالبه کنید