مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوانم برگردم به شرکت

اینجانب 8سال سابقه در شرکت پیمانکار یکی از شرکتهای نفتی هستم در ضمن از اول تیرماه 98 من را تعلیق کردن تا یه مدتی که برگردم سرکار ولی تازه فهمیدم نامه اخراجی من را زدن و این دوماه که حقوق نگرفتم چندبار هم پیگیر شدم گفتن منتظر باش میفرستیم دنبالت ولی هنوز نفرستادن با اینکه نیرو جدید گرفتن درضمن همیشه حق و حقوقم کمتر از همه دریافت کردم حالا سوال من چکار کنم که برگردم و حقم را از پیمانکار بگیرم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر حکم اخراج شما صادر و قطعی شده قانونا کاری نمیتوانید بکنید