مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در حین برگشت از محل خدمت

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان. اینجانب سرباز به صورت امریه در یکی از ارگان های حساس دولتی می باشم که در حین برگشت از محل خدمتم‌ به منزل دچار سانحه تصادف شدم که طی عمل جراحی روده کوچک به اندازه 16 سانتی متر بریده شده و روده بزرگ عمل کلوستمی به مدت 2 ماه قرار گرفته شده میخواستم بدونم که نرخ دیه تعلق گرفته شده از سوی ارتش به من چقدر میباشد در ضمن این اتفاق در ماه حرام رخ داده است

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پاسخگویی نیست . تعیین مقدار دیه بستگی به نظر پزشکی قانونی و حکم دادگاه دارد