مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در شهربازی ...

سلام چند ساعت قبل پسرم چهار ساله هنگام سور خوردن از سورسوه بادی به پایین اومدن دستش زیرش میمونه وکاملن از سمت آرنج وموچ شکسته وبنده با تلفن به اورژانس وتلفن به پلیس وثبت کردن حادثه رو انجام دادم وپسر آلان بستری است اما مسئولان شهربازی میگفتن سورسوه بادی بیمه نیست وما نمیتوانیم برای شما کاری بکنیم ممنون میشم کمکم کنید به من راهی نشون بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق قانون مکلف به بیمه کردن باشند در این صورت می توانید طرح دعوی کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
آن سرسره بادی باید بیمه باشد اگر بیمه نشده است مسولیت با مستاجر آن سرسره بادی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر علت حادثه اصلی شهربازی باشد می توانیم شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل پیگیری هست و باید آنجا بیمه میشد اگر بیمه نکردند مقصر هستند

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

در صورت عدم بیمه مسئولین شهربازی مسئولیت دارند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید از متولی سرسره شکایت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه اسناد و مدارک مربوطه باشد امکان اقدام وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از مدیر شهربازی شکایت نمایید تا با ارجاع به کارشناس ابعاد مختلف تقصیر بررسی گردد و رای مناسب صادر گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علیه مسئولین شهربازی طرح دعوی کنید. البته توصیه می شود بدوا اظهارنامه ارسال کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی اصولا سرسره بادی باید بیمه داشته باشد و با توجه به عدم بیمه بنظر مسئولیت متوجه مسئولین شهرداری و مستاجر سرسره بادی مذبور است و می توانید علیه ایشان طرح دعوی کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت نمایید و توسط کارشناس میزان تقصیر مدیر شهربازی مشخص خواهد شد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر موظف به بیمه بوده اما نکرده باشند قابل شکایت و پیگیری است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از شهرداری کل شهر و شهرداری منطقه شکایت کنید و البته استشهادیه و کپی گواهی 110 و گواهی 115 را هم ضمیمه کن

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از شهرداری مربوطه ومسیول سرسره بااستنادبه استشهادیه حاضرین وگواهی پزشکی قانونی و گزارش 110اگرداریدشکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به شرایط محیطی شهر بازی ووسیله استفاده شده ومیزان تقصیر قابل شکایت است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت بفرماييد
مسيوليت دارند