مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشینی که توقیفی بوده

با سلام
من 3 ماه پیش ماشینی خریدم به مبلغ 9 میلیون تومن به عنوان بیرنگ، اما از نظر موتوری ضعیف بود و لازم به تعمیر اساسی داشت. بعد خرید این ماشین توسط من بلافاصله ماشین را به تعمیرگاه بردم جهت تعمیر موتور.
ماشین پراید مدل 76 بود. ارزشی نداشت اما چون بیرنگ بود دلیل خرید من شده بود. حال من 3300 فقط خرج تعمیر اساسی موتور کردم به اضافه 400 تومن خرج ظاهری به همراه فاکتور.
بعد از 1 ماه از خرید ماشینو فروختم به مبلغ 13 میلیون تومن و خریدار جهت تعویض پلاک به پلیس 10 مراجعه کرد که گفتن ماشین شکایت داره و باید توقیف شه. دلیل شکایت را نگفتن و گفتن ماشین باید بره کرج چون از کرج شکایت داره. خریدار ماشین هم اصرار به پس دادن ماشین و پس گرفتن پولشو داره، من هم همین حرفاارو به فروشنده اول گفتم که ماشینتو پس بگیر و پول منو بده به همراه خرج کرد تعمیر موتور. که اون هم میگه من پول تعمیر موتور رو نمیدم و دستم خالیه.
الان بهترین کار جهت حل و فصل کردن این موضوع رو بهم راهنمایی می کنید؟ ماشین هم اگه بره کرج امکان توقیف داره.
ممنون میشم.تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

قانونا کاری نمیتوانید بکنید بجز اینکه به همان مرجع توقیف کننده بروید و مسایل را به قاضی مربوطه بگویید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
تاریخ توقیف در موضوع شما بسیار مهم هست و اینکه بابت طلب چه شخصی توقیف شده است با توجه به این اطلاعات میتوان اقدام مناسب را انجام داد