مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید. بنده برایم حکم اجرائیه استرداد جهیزیه به تعداد چهار قلم آمده که باید آنها را برگردانم. اجرائیه آمده یعنی مراحل دادگاه به پایان رسیده و در مرحله اجرای احکام هست. اما بنده حدود هشت ماه هست که به پدر زنم هشتاد میلیون تومان پول به عنوان قرض داده ام همچنین خانمم بدون اجازه بنده کارت بانکی بنده را برداشته و بیست میلیون تومان از کارت من با استفاده از دستگاه پوز به حساب خودشان انتقال داده اند.در هر دو این پرونده ها دادگاه آنها را محکوم کرده است و رای به نفع من صادر کرده است اما آنها الکی با اعتراض دروغین دادگاه را عقب می اندازند و پول من را نمیدهند در صورتی که دادگاه به نفع من رای داده است. در متن اجرائیه استرداد جهیزیه آمده که در صورت اینکه من نتوانم ظرف ده روز به مفاد آن عمل کنم باید اموالم را به دادگاه معرفی کنم. حال سوال من این است که آیا من میتوانم اصلا این چهار قلم جهیزیه را به آنها ندهم یا به دادگاه بگویم که اینها را اصلا به من نداده اند و اموالم را به دادگاه معرفی کنم و چون آن هشتاد میلیون تومان و بیست میلیون تومان که طلب من از پدر زنم و خانمم هست اموال من هست. اینها را به عنوان اموال خود به دادگاه معرفی کنم و دادگاه این پول را در عوض این چهار قلم جنس از من قبول کند و حسابم با پدر زنم صاف شود. یا در صورت ندادن جهیزیه من به زندان میروم. خواهشمندم کمکم کنید با تشکر.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر در ظرف 10 روز ندهید پرونده می‌رود اجرای احکام و از طریق اجرای احکام نامه می زنند به کلانتری محل، در جهت تحویل آن اقلام
شما می توانید در اجرای احکام طلب خودتان را به عنوان مال معرفی نمایید و در خصوص آن 4 قلم نیز اعلام کنید در اختیار شما نبوده و نیست و در زندگی مشترک مستعمل و تلف شده است که بر اساس ماده 47 اجرای احکام خانواده به کارشناسی ارجاع کنند و با این شیوه بیش از چندین ماه زمان در اختیار شما قرار می گیرد تا رأی شما هم قطعی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید برای اجراییه اقدام منیدمساله طلب شما قطعی نشده و پرونده ای جداست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این دو ،دعاوی جداگانه هستند و هر کدام ضمانت اجرای خود را دارند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا پدر زن باید وجه مورد نظر را به صندوق دادگستری واریز نماید سپس به عنوان مال آن را به دادگاه معرفی نمایید .
برای اخذ توضیح بیشتر تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد و اظهارنظر دقیق بتوان کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام تا زمانی که حکم مطالبه وجه شما از همسر و پدر خانمتان قطعی نشده و به مرحله اجرا نرسیده است نمی‌توانید به آن استناد کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر می باشد برای پاسخ به جزئیات نیاز است است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در حالت کلی جریان طلب شما از استرداد جهیزیه جداست و در دعوی استرداد شما باید آن چهار قلم را به همسرتان باز گردانید مگر اینکه با خودشان در این خصوص تهاتر کنید و رضایت ایشان را جلب کنید تا دعوی استرداد شما مختومه شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قرض دادن پول به پدر زوجه ، ارتباطی به جهیزیه زوجه ندارد و شما باید جهیزیه را مسترد نمایید

و اگر حکم قطعی مطالبه وجه ، صادر شده است شما باید درخواست اجرای حکم را مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود حکم را اجرا نمایید.. هر پرونده جدا از یکدیگر است و روند خود را دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می توانید طلب آن ها را نسبت جهیزیه با بدهی شان تهاتر کنید