مشاوره حقوقی رایگان - اجحاف در حق عده ای روستایی بدبخت

عده ای وام 100 میلیونی گرفتن وهمه اقساط رادریافت نکردن چون خود بنیاد اعلام کرده بود حداقل یک قسط را نگیرید تا وام متمم 200 میلیونی شاملتان شود ولی الان اومدن تاریخ معین کردن گفتن هربعداز25ابان 400 باشد بهش تعلق می گیرد عده ای توی مهرماه پرونده تشکیل دادن حالاخدایی تورم توبرج 7 نبوده ازبرج 25 ابان تورم اومده حداقل می گفتید نیمه دوم سال چون بسیاری ازروستاهای ما بیشتر ازمهرشروع به ساخت وسازمی کنن وازآذر به بعد هوا سرد میشه .خواهشا رسیدگی کنید تاتاریخ متمم را اصلاح کنن

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به فرمانداری و استانداری مراجعه بفرمایید تا بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست خود را باید در بنیاد پیگیری کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

در صورتی که بخشنامه مزبور خلاف قوانین و مقررات موضوعه یا در تعارض با بخشنامه های قبلی باشد می توان ابطال آن را از دیوان عدالت اداری خواستار شد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با هم روستائیان خود اعتراض بنویسید همه امضا کنند و چند نفر به نمایندگی از طرف بقیه به بنیاد تحویل دهید یا می توانید ابطال بخش نامه مربوطه را از دیوان عدالت اداری بخواهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق فرمانداری و استانداری می توانید با ارائه مدارک پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق بنیاد موضوع را پیگیری نمایید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

از طريق فرمانداری و استانداری ميتوان پیگیری نمود‌.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع در حیطه ارگان مربوطه است و از آن طریق بهتر است پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که بخشنامه یاآیین نامه ای از سوی بنیاد صادر شده است که خلاف قوانین موضوعه یا آیین نامه هیات وزیران باشد می توان ابطال آن را با ارائه اسناد و مدارک از دیوان عدالت اداری درخواست کرد اما قبل از آن لازم است صورتجلسه تنظیم و اعتراض خود را نسبت به شرایط در آن قید نمایند و به ارگان مربوطه که به نظر بنیاد مسکن می باشد ارائه دهید و پیگیری نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ما مرجع رسيدگي به تخلفات بانكي نيستيم
در سامانه بازرسي و رسيدگي به شكايات بانكي
بانك مركزي و بانك مجري شكايت خود را ثبت نماييد