مشاوره حقوقی رایگان - تعداد نفرات رابطه مقعدی

سلام. من با یه خانمی حدود چهار سال آشنا شدم و قصد ازدواج داریم. بنا ب دلایل روحی باهم رابطه جنسی از نوع مقعدی داشتیم.من چند وقتی هست شک دارم به این خانم.میخواستم ببینم با آزمایش میشه فهمید که این خانم با چند نفر رابطه داشته.یعنی اینکه به غیراز من با شخص دیگه ای هم رابطه داشته یا نه.ممنون میشم جواب بدید.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با این افکار بهتر است قید ازدواج را بزنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

داشتن رابطه طولاني و نزديكي دايمي يك زن با مرد بدون علقه ازدواج بيانگر عدم سلامت جنسي و عفت مورد قبول فرهنگ كشور ما است
براي درمان به روانپزشك و مشاور مراجعه فرماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر مگر تحت شرایطی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر قابل تشخیص نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر از زمان رابطه زیادن گذشته باشد قابل تشخیص است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر عموما کسانی که با پاتنر خود رابطه از این نوع برقرار میکنند اولین سوال پیش امده برای انها همین است ضمن انکه این عمل جرم است و اعلام ان در سایت عمومی مستوجب عواقب احتمالی است

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

این که مشخص شود با چند نفر رابطه داشتند امکان پذیر نیست ولی مشخص می شود که حدوداً از کی رابطه داشته اند

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام نزدیکی فقط در حدود سه الی چهار روز مشخص می شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام تعداد نفرات مشخص نمی شود ولی داشتن رابطه مقعدی در معاینه مشخص می شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر قابلیت تشخیص ندارد ، با این تصور بهتر است با ایشان ازدواج نکنید ، در ضمن چنین رابطه هایی هم قانونا و هم اخلاقا درست نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودت مجرم هستی دنبال مجرمان دیگه می گردی ؟ اول خودت را اصلاح کن

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات نیست .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر منظور شما ازاله بکارت ایشان باشد با معاینات پزشکی قابل تشخیص است اما رابطه جنسی از نوع مقعدی و اینکه با چند نفر صورت گرفته قابل تشخیص نیست