مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

کارمند بخش خصوصی ام با سابقه حدود 27 سال بیمه تامین اجتماعی و آخرین حقوقم طبق لیست حدود 3 میلیون تومانه. اینجانب در حال حاضر در دفتر مرکزی مشغول به کار هستم و الان دو ماه است که علاوه بر آن عهده دار مسئولیت جدیدی در کارگاه شرکت خودمان هم شده ام و عملا هفته ای دو روز در کارگاه مشغول هستم و بابت مسئولیت جدید اضافه پرداخت می گیرم. (کد کارگاهی دفتر مرکزی و کارگاه در دو شهر مختلف و متفاوت است).
سوالی که الان برایم مطرح است اینکه کدوم مورد به نفع من خواهد بود:
1) لیست بیمه ام را در همان کارگاه دفتر مرکزی مطابق قبل اعلام کنم و بابت مسئولیت جدید اضافه کاری در همان لیست اعلام کنم ؟
2) لیست بیمه دفتر مرکزی را با همان حقوق دریافتی از دفتر برای 22 روز حضور در دفتر اعلام کنم و برای حضور در کارگاه لیست کارگاهی براساس میزان دریافتی از کارگاه به مدت 8 روز؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام؛ به نظر می رسد لیست شماره یک بهتر باشد. چون سالهای آخر خدمت شما است باید طوری اضافه کار رد کنی که بیم تبانی در آن نباشد وگرنه بیمه پنج سال آخر مبنای مستمری شما قرار خواهد داد.