مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خسارت عدم تخلیه ملک توسط مستأجر

سلام، آیا امکان گرفتن خسارت از مستأجر در صورتیکه در موعد مقرر ملک را تخلیه نکند، جدای اجرت ایام تصرف، وجود دارد؟ در قرارداد چیزی ذکر نشده. اما چون ملک را جلوتر اجاره به مستأجر جدید دادیم، الان مستأجر جدید به دلیل تحویل نگرفتن به موقع ملک از موجر خسارت میخواهد، آیا میشود این خسارت را از مستأجر قبلی که در موعد مقرر تخلیه نکرده گرفت؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
بستگي به مفاد قرارداد دارد

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اصولا پس از انقضای مدت اجاره و عدم تخلیه مستاجر باید اجرت المثل پرداخت کند یا بر طبق قرارداد یا طبق نظر کارشناس

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با وضع مقرره جديد بسيار مشكل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر ممکن نیست
شما از مستاجر قبلی طبق قرارداد می توانستید خسارت تاخیر را مطالبه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قطعا
اگر در قرارداد وجه التزام روزانه تأخیر در انحام تعهد ذکر شده باشد شما باید دادخواست مطالبه خسارت وجه التزام روزانه را
اقامه نمایید
و اجاره بها معوقه ایام تصرف را هم میتوانید مطالبه نمایید

و اگر در قرارداد وجه التزام ذکر نشده باشد شما باید مطالبه خسارت طبق نظر کارشناس را مطرح نمایید ولی شما باید ورود خسارت را اثبات نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیق به توان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مستاجر جدید خسارت را از شما مطالبه می کند و شما هم طبق قرارداد اجاره نه بیشتر از مستاجر خسارت خود را دریافت می کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در دعواهای تخلیه ملک اصولا نمی توان خسارت تاخیر در اجرای تعهد را در صورتی که در قرارداد صریحا ذکر نشده باشد مطالبه کرد. مثلا موجر نمی تواند بگوید چون مستاجر در اجرای تعهد خود در تخلیه ملک تعلل و تاخیر کرده، باید تاخیر در اجرای تعهد خود را بپردازد. مثلا اجرت المثل ایام تصرف (مبلغ معادل اجاره ملک مشابه در زمان عدم تخلیه) را بدهد و خسارت در پرداخت این مبلغ (خسارت تاخیر در پرداخت اجرت المثل) را هم بپردازد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا بنا بر توضیحات ارایه شده خیر امکانپذیر نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر اجاره نامه جدید ارتباطی به اجاره نامه شما ندارد شما می توانید اجرت المثل ایام تصرف را مطالبه نماید آن هم در صورتی که مبلغ را واریز نموده باشید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر در اجاره نامه قید نشده باشه شما فقط میتونید به اندازه ی مالااجاره ی فعلی ایشون رو محکوم کنید که اونم مستلزم تشریفات قانونی هستش

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وجه التزام قراردادی پیش بینی شده باشد قابل مطالبه است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر صرفا موارد ذکر شده در قرار داد و یا اجرت تلمثل در صورت عدم ذکر قابل مطالبه است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خسارت متاسفانه خیر ، لیکن اجرت المثل را می توانید اخذ نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نیازمند کار تخصصی است به همین شکل که دادخواست بدید خیر نمیشه

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود
موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود باید طبق قرارداد عمل کرد... اجرت المثل قابل مطالبه است. ورود خسارت باید اثبات گردد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
به نظر با توجه به طرح دعوی مطالبه اجرت المثل ایام تصرف ، طرح دعوی مطالبه خسارت فاقد مجوز قانونی است . چرا که یک دین را نمی توان 2 مرتبه مطالبه نمود .