مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

باسلام بنده در سال 92 خودرویی را قولنامه ای فروختم ولی خریدار برای فک پلاک و بنام زدن اقدامی نکرده. بعد 6سال که ماشین رو فروخته میگه بیا بنام خریدار دوم بزن. میتونم بگم من همان هزینه های نرخ سال 92 رو میدم و مابقیشو خریدار اول باید بده و ماشینو بنام خود خریدار اولی بکنم ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

اگه بنام خریدار دوم بکنم چی بازم نمیتونم بگم همون هزینه سال 92 را میدهم؟

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام باید اظهار نامه ارسال میکردید , علی ایحال میتوانید به نام خریدار خود کنید که البته حضور ایشان نیز لازم است