مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه

با سلام مادر من یک مستاجر داره الان سه سال هست ساکن هست یک سال بخاطر ستاد کرونا مهلت دادن بهش که 4 ماه پیش مهلتش تموم شد ود وباره شورا 4 ماه بهش فرصت دا د ولی دو باره میگه تخلیه نمیکنم شورا گفته حکم تخلیه رو میده ولی مستاجر تهدید میکنه که هر کسی بخواد وسایلشو بیرون بزاره نابود میکنه و یا درو باز نمیکنه میخواستم ببینم اگه درو باز نکرد یا مانع شد چی میشه ایا حکم رو پاسگاه اجرا میکنه ممنونم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حکم تخلیه را مرجع قضایی به کلانتری محل از طریق نامه اعلام می کند که نسبت به اجرای دستور تخلیه اقدام کند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

توسط کلانتری و دادورز حکم اجرا می گردد ممکن است کمی طول بکشد و به تعویق افتاد اما نهایتاً صورت می گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حکم تخلیه شورا از طریق کلانتری محل قابل اجرا است.
و اگر درب را باز نکند با کلید ساز و با حضور نماینده دادستان درب باز می شود و مشکلی برای شما پیش نمیاد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام و کلانتری تخلیه خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حکم را مامورین نیروی انتظامی با حضور نماینده دادستان اجرا می کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از صدور دستور تخلیه فوری و ابلاغ رای ، اگر مستاجر تخلیه ننماید شما باید به مرجع قضایی درخواست حکم ورود به منزل و درخواست قفل ساز برای بازکردن درب خانه را نمایید و توسط مامورین کلانتری حکم اجرا و خانه تخلیه خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حکم توسط ضابطین قابل اجرا میباشد و در صورت عدم همکاری طوعاً اجرا خواهد شد....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید بعد از آنکه دستور تخلیه صادر شد و به طرف مقابل ابلاغ گردید در صورت عدم تخلیه مستاجر می بایست به دادگاه مراجعه نمایید و حکم ورود به منزل و درخواست برای قفل منزل را بگیرید و تمام موارد توسط کلانتری انجام میگردد