مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره توسط مستاجر

سلام و احترام
بدلیل یخ‌زدگی لوله‌های اشپزخانه طبقه دوم، سقف منزل بنده در طبقه اول تا حدی ترک‌خورده و نم‌دار شده است و باوجود پیگیری بنده می‌بایست مالک بالا تاسیساتش را تعمیر کند که بدلیل عدم اسکان راضی به این کار نمیشود و مدتی برای تعمیرات صبر کنیم. مستاجر بنده ده روز قبل از این مشکل منزل را تحویل گرفته‌اند. بنده بااعتراض ایشان، قبول کردم مستاجر جدید جایگزین شوند اما از آنجایی که فرد عجیبی هستند یک روز با احترام اصرار بر نشستن تا سر سال دارند و یک روز با توهین و تهدید و هتاکی شماره کارت میفرستند که رهن‌شان را پرداخت کنم و هرروز با یک خط پیام و زنگ تهدید آمیز ارسال میکنند که از بنده بدلیل عدم تعمیر سقف شکایت کرده‌اند. ضمن اینکه با وساطت بنگاه نیز نه اجازه بازدید توسط مشتری را می‌دهند نه اجاره پرداخت می‌کنند. در حالیکه در قرارداد جریمه هرروز تاخیر در پرداخت اجاره، دویست هزارتومان معین شده است.
بنده از نظر قانونی چکاری می‌توانم انجام بدهم؟ آیا شکایت ایشان اساس قانونی دارد با وجود داشتن شاهد جهت پیگیری تعمیرات توسط بنده؟

پاسخ ها :

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام . خیر ، قرارداد تا پایان پایدار مگر تخلفی از سوی شما صورت گرفته باشد