مشاوره حقوقی رایگان - با وجود داشتن حق طلاق, طلاق توافقی از نظر وقت و هزینه به نفع زوجه هست یا اقدام کردن با حق طلاق؟

سلام. من حق طلاق و گرفتن مهریه رو دارم. میخوام جدا بشم. همسرم میگه بریم توافقی اقدام کنیم. میخواستم بدونم کدومش به نفع من هست ؟ از نظر زمان کدوم زودتر انجام میشه ؟ هزینه کدوم کمتره ؟ و اینکه آیا بابت گرفتن مهریه باید مبلغی به دادگاه پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مسلما طلاق توافقی زمان کمتری میبرد . سایر سوالات قابل پاسخگویی نیست باید به دادگاه خانواده مراجعه کنید