مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

بنده زنم 14سکه داره بعد از عقد نزد خانواده ام اقرار کرد که مهریه را حلال و بخشیدم الان میگه باید طلاقم بدی و مهریه ام رو میخوام چکار کنم کارگرم و هیچی هم ندارم؟
ماهی500تومن از من به زور میبره در صورتی که خرج و خوراک و لباس و ... همه چیز میارم خونه ؟
خودم سر برج به زور صد تومن هم برام میمونه
من خرج گربه های خانگی اش را به زور از من میگیره و میگه وظیفه ات هست من که توان گربه اش را ندارم و تعهدی نداشتم
توروخدا کمک کنید
آیا جهیزیه خانه امان برام گرفت میتونم بگیرم
طلاهام نزدیک 10میلیون هست میتونم بگیرم
چکار کنم اگه بخشش مهریه اش رو قبول نکردن من که هیچی ندارم چطور مهریه اش را بدم قسطی ماهی چند تومن هست درآمد من1میلیون الی 1میلیون و دویست تومن هست باید قسط وام هام هم کسر بشه

پاسخ ها :

یک وکیل

باید مهریه اش را طبق سند ازدواج بدهید . برای سایر امور به همراه همسر به مرکز مشاوره امور خانواده مراجعه کنید

پرسشگر :

با سلام ببخشید چند بار خودش اقرار به بخشش و حلال نمودن مهریه نموده و شاهد هم دارم نمیشه کاری کرد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید در دفتر خانه به صورت رسمی بذل نموده باشند در غیر این صورت باید پرداخت نمایید