مشاوره حقوقی رایگان - تصادف و کارشناسی

سلام..دو مورد سوال دارم..اولیش اینکه اگه موقع تصادف افسر بیاد سر صحنه و طرفی که مقصر بوده همونجا قبول کنه که مقصره بعد فرداش بگه من اعتراض دارم آقا حق چنین کاری رو داره؟دادگاه نمیگه چرا همون لحظه قبول کردی بعد الان اعتراض داری؟ سوال دوم اینکه هیئت سه نفره آیا نظریه کارشناس تصادف دادگستری اولی رو هم ملاک تشخیص قرار میدن؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قبول کرده باشد ممکن است اعتراض مورد قبول نباشد
ولی اگر به هر دلیل اعتراض را قبول کنند موضوع به هیأت سه نفره ارجاع میشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مقصر ، میتواند به کروکی و نظریه افسر راهنمایی اعتراض نماید و درخواست هیات سه نفره کارشناسی را نمایید و دوباره صحنه تصادف بررسی خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شخص میتواند اعتراض نماید نظر کارشناس اولی می تواند متفاوت با کارشناس دیگر باشد