مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی سفته

سلام آیا برای دریافت مبلغ سفته حساب طرف رو میشه مسدود کرد ؟
ومیتوان دوباره حساب باز کرد ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله امکان توقیف حساب وجود دارد.
و اگر حساب جدید باز کند امکان توقیف حساب جدید نیز وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید درخواست تامین نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در صورت صدور حکم قطعی و اگر صادر کننده سفته ، مبلغ محکوم به را پرداخت ننمایید دارنده سفته باید درخواست توقیف اموال و حساب های بانکی محکوم علیه را مطرح نماید و اموال و حساب های بانکی توقیف خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به سفته اعتراض کنیدودرخواست تامین نمایید وهر زمانی شما رضایت بدهید حساب باز میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر مالی ندارد می تواند حساب مبلغ سفته را که در حساب او موجود است توقیف کنید