مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی بابت سفته

سلام. حساب بانکی برا سفته مسدود بشه ... باید چکار کرد ایا قسط بندی میشود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دادخواست اعسار دهید تا قسط بندی شود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

نسبت به برطرف شدن شکایت و جلب رضایت شاکی اقدام کنید و یا در انتظار صدور رای حکم دادگاه بمانید ضمن اینکه اگر حساب شما از طریق سایت شرط‌بندی مسدود شده بایستی به دادستانی کل کشور در تهران مراجعه و چنانچه بار اول باشد با اخذ تعهد از شما و انجام امورات اداری حساب شما رفع مسدودی خواهد.

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام باید رای صادر شود و پس از آن قسط بندی شود

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله مسدود میشود.بعد از قطعی شدن حکم میتوانید با ارائه دو شاهد دادخواست اعسار بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست اعسار بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید چه مرحله ای هستید.
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پس از صدور رأی قطعی امکان ارائه درخواست اعسار و تقسیط وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر حکم قطعی اعسار محکوم علیه صادر شود مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله سفته سند‌ تجاری است حتی بدوا میتوانند بر اساس آن تامین خواسته بخواهند.اگر بعد از قطعی شدن حکم دادخواست اعسار بدهید و ثابت شد تقسیط میشود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
میتوانید دادخواست اعسار مطرح نموده و تقاضای اقساط کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید یا رضایت دارنده سفته را بگیرید یا دادخواست اعسار بدهید تا طلب قسط بندی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید دادخواست اهسار به دادگاه صادر کننده حکم بدوی بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از صدور حکم محکومیت باید دادخواست اعسار رد کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
باید ببینید پرونده در چه مرحله ای هست؟ بابت تأمین خواسته توقیف شده و یا بابت اج ای حکم؟ اگر اجرای حکم هست، رأی حضوری است یا غیابی؟

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله تحت شرایطی با اقامه دعوای اعسار پذیرفته می شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید پرداخت ود تا رفع مسدودی شود اعسار زنید

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام اگر موجودی در هیچ بانکی ندارید و اموال به نامتون نیست میتوانید برای تقسیط بعد از صدور رای قطعی دادخواست اعسار بدین

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام دادخواست اعسار بدهید تا قسط بندی شود.

اميد  بيستوني

جناب آقای اميد بيستوني :

با سلام،
شما میتونید دادخواست اعسار (قسط بندی) بدید و پس از صدور رای و تقسیط بدهی ، فی النهایه می تونید رفع مسدودی حسابتون رو بخواید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با محكوم له مذاكره و توافق نماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام اگر رای قطعی پرداخت مبلغی بابت سفته صادر شده از سوی شما صادر شده است در مرحله اجرا محکوم له می تواند حساب های بانکی شما را مسدود و توقیف نماید حال برای جلوگیری از امر فوق اولین کاری که می توانید بکنید تقاضای اعسار از پرداخت محکوم به و تقسیط آن می باشد با ارائه دلایل و مدارک و شود