مشاوره حقوقی رایگان - مسدود حسابی که حقوق از آن دریافت میکنم

با سلام مبلغ 30 میلیون سفته اینجانب را واخواست کرده اند و اجرای احکام حسابهای من رو مسدود کرده است،یکی از آن حسابها حسابی هست که حقوق را از طریق آن دریافت میکنم و کارمند دولت هستم،آیا چنین کاری قانونی هست؟ یعنی زن و بچه من گرسنه بمانند تا پرونده به مرحله ی آخر برسد؟ حساب یارانه و حساب حقوقی را میتوانند مسدود کنن؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

1/4 از حقوق قابل توقیف است و شما باید درخواست رفع مسدودی از حساب را نمایید

و درخواست رفع توقیف از حساب یارانه را نمایید

پرسشگر :

رفتم ولی اجرای احکام گفت چون وکیل طرف درخواست تامین خواسته زده نمیشه رفع مسدودی کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حتی اگر تامین خواسته نیز خواسته باشد امکان رفع توقیف از حساب حقوقی وجود دارد.
با تامین خواسته صرفا می تواند یک چهارم از حقوق شما را توقیف کند و حق ندارد حساب شما را که حقوق واریز می شود توقیف کند.
شما می توانید از طریق قاضی اجرای احکام یا رئیس دادگستری موضوع را پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اجرای احکام مربوطه مراجعه و تقاضای رفع توقیف کنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

یک چهارم حقوق قابل توقیف هست. اگر تمامی آن توقیف شده طی لایحه به اجرای احکام با ارائه دلایل ، تقاضای رفع توقیف مازاد را بخواهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از حقوق شما فقط یک چهارم آن قابل توقیف است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

پیگیری کنید فقط یک چهارم می‌توانند توقیف نمایند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

درخواست رفع توقیف نمایید و یک چهارم حساب شما مسدود خواهد شد

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر حساب حقوقی شما به میزان یک چهارم خواهد بود، حساب یارانه نیز تنها یارانه شخص بدهکار توقیف میشود و یارانه بقیه افراد تحت تکفل توقیف نمیگردد. حتما از طریق ارسال لایحه تقاضای آزادی مازاد را مطرح نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق تا یک چهارم قابل توقیف است.اعتراض کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

یک چهارم حقوق قابل توقیف هست. چنانچه تمامی آن توقیف شده طی لایحه به اجرای احکام تقاضای رفع توقیف مازاد را بدهید. با رییس مجتمع
به استناد تبصره ماده 26 ا.ن ا ح درخواست رفع مسدودی حساب یارانه را دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام زمانی می‌توان حساب را مسدود کرد که رای دادگاه صادر شود یا تامین خواسته گرفته شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تخلف است
تنها یک چهارم از حقوق شما قابل توقیف است
خطاب به مرجع دستور دهنده لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سعیده زمانی

سرکار خانم سعیده زمانی :

سلام
بله امکان توقیف هست ولی چون عائله مند هستید فقط یک چهارم حقوق قابل توقیف است. به علاوه در مورد یارانه می توانید تقاضای رفع مسدودی صرفاً نسبت به سهم همسر و فرزندان را بدهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی‌القاعده حساب یارانه قابل توقیف نیست اما در خصوص حسابی که حقوق شما واریز می‌شود بایستی گفت که قابل توقیف است و متاسفانه شما از روند طولانی دادرسی متضرر خواهید شد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفا می تواند یک چهارم از حقوق شما را توقیف کند و حق ندارد حساب شما را که حقوق واریز می شود توقیف کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت رفع توقیف حساب یارانه میتوانید اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد علی‌القاعده حساب یارانه قابل توقیف نیست اما در خصوص حسابی که حقوق شما واریز می‌شود بایستی گفت که قابل توقیف است و متاسفانه شما از روند طولانی دادرسی متضرر خواهید شد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه حسابها ی شما را می‌توانند مسدود گنند

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام . توقیف و مسدود نمودن حساب حوق قانونی نیست و می توانید اعتراض کنید و خواستار رفع انسداد شوید . حساب یارانه فقط خود بدهکار نیز قابل توقیف است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

مسدود کردن حساب بانکی شما توسط بانک همانطور که اشاره کردید ممکن است به دلیل بدهی‌هایی باشد که شما نسبت به بانک یا دیگر اشخاص دارید. با این حال، بانک نباید به صورت خودسرانه و بدون اجرای حکم قضایی یا دستور دادگاه حساب بانکی شما را مسدود کند. در صورتی که بانک به صورت خودسرانه حساب شما را مسدود کرده است، می‌توانید با استناد به قانون مدنی به دادگاه مربوطه شکایت کنید.

درباره سوال شما در مورد حساب حقوقی که شما از آن حقوق دریافت می‌کنید، بسته به شرایط قرارداد بانکی شما، بانک ممکن است برای پرداخت بدهی‌های شما حساب حقوقی‌تان را مسدود کند. با این حال، در صورتی که حساب شما به عنوان حساب پرداخت حقوق محسوب می‌شود، بانک نمی‌تواند آن را به دلایل بدهی شما مسدود کند. به علاوه، در صورتی که از حقوق شما برای پرداخت بدهی‌های مربوط به دیگران استفاده شده باشد، شما می‌توانید درخواست بازگشت پول خود را از دیگر طرفان بدهکار کننده کنید.

بهتر است با بانک خود تماس بگیرید و درباره دلیل مسدود شدن حسابتان و همچنین راهکارهای ممکن برای حل این مسئله صحبت کنید. همچنین، در صورتی که به دلیل مسدود شدن حساب بانکی شما و نیاز به پیگیری حقوق و درآمدتان به مشکل برخوردید، بهتر است با وکیل خود مشورت کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید حسابی را که به میزان بدهی شما کفایت میکند تقاضا کنید مسدود باشد و بقیه را رفع مسدودی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حسابی که کفایت بدهی را میکند خودتان معرفی بفرمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
با تامین خواسته هم صرفا تا یک چهارم قابل توقیف میباشد . در صورت عدم نتیجه در اجرای احکام با رئیس دادگستری مربوطه مطرح نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به مرجعی که حقوق شما را توقیف کرده طی لایحه ای اعلام کنید. فقط 1/4 توقیف میشود.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به شعبه مراجعه کنید و اعتراض نمایید

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
تا یک چهارم از حقوق قابل توقیف می باشد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کتبا به دستور قاضی اعتراض کنید و تقاضای رفع مسدودی حساب حقوق را نمایید قانون حسب مورد یک چهارم یا یک سوم از حقوق کارمند باید توقیف شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اجرای احکام مراجعه ودرخواست رفع مسدودی دهید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام تنها تا یک چهارم می توان مسدود کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر بابت بدهی مالی باشد در هر صورت حسابهای بانکی مسدود خواهد شد و تا زمانی به پرداخت بدهی خود اقدام نکنید حساب مسدود خواهد ماند .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

قانونی نیست وفقط یک چهارم حساب حقوقی شما باید مسدود گردد معترض شوید