مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت شما بخیر خوبین؟ راجب یه تصادفی سوال داشتم واسه دیه

سلام وقت شما بخیر خوبین؟ راجب یه تصادفی سوال داشتم واسه دیه
دیه جراحت بخیه شده بینی(دامیه)
ارش تورم و کبودی روی بند ابتدایی ومیانی انگشت چهارم و بند ابتدایی انگشت سوم دست چپ مجموعا به میزان شش دهم درصد(0/6%) از دیه کامل انسان است نیاز به معاینه مجدد ندارد
کبودی اطراف چشم راست. کبودی پل بینی. جراحت بخیه شده پلک فوقانی چشم راست (دامیه) . در منطقه سائیدگی پیشانی (هریک ) . خراشیدگی (حارصه ) بند ابتدایی انگشت چهارم دست چپ. منطقه سائیدگی زانوی راست (راست) . ریزش موی حدود 1/3از ابروی راست که الان نصفش با دارو روغن سیاه دانه در الان اینو برگه دادن ایا اینو باز پزشک معتمد ببینه کم میکنه یا نه؟ بعد این چقدر میشه کلا اینا چقدر میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به اجرای احکام مراجعه کنید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم