مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

باسلام و عرض ادب بنده خودرو ام به دوستتم داده بود که باهاش جای بره برگرده و دوستم با خودر من رفته سرقتی رو انجام داده و پلیس اون گرفته و خودرو توقیف شده حالا من میتوانم به عنوان مالک خودرو خودرو را از توقیف در بیاورم بنده روحممم با خبر نبود از جریان این سرقت وقتی از اگاهی به من زنگ زدن مطلع شده ام تازه لطفا راهنماییم کنید سپاس از لطفتون

پاسخ ها :

یک وکیل

باید به شعبه رسیدگی کننده بروید و توضیحات بدهید تا اگر قاضی رسیدگی کننده قانع شد دستور رفع توقیف را بدهد.