مشاوره حقوقی رایگان - آموزش بازار مالی

سلام آیا آموزش تحلیل کردن و مدیریت سرمایه و بقیه اصول سرمایه گذاری در بازار مالی مثل ارز دیجیتال و فارکس و بورس به صورت پکیج آموزشی قانونی است ؟ با توجه به این که هدف از آموزش فقط یک بازار مثل فارکس یا ارز دیجیتال نیست بلکه آموزش نحوه تحلیل و انواع روش آن است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مجوز قانونی چنین فعالیتی نداشته باشید به نظر کار شما غیر قانونی است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید در دفاتر اسناد و املاک نسبت به انتقال سهم خود از پارکینگ اقدام نمایند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله نیاز به مجوز دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر آنچه که در قانون جرم انگاری نشده است و  بر خلاف قوانین کشور ما نباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با اخذ مجوزات لازم اقدام نمایید وگرنه مشکل ساز خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير قانوني نيست
و تنها از طريق سازمان بورس و نهادهاي وابسته
و
كانون كارگزاران بورس صحيح و قانوني مي باشد
برخي از موارد ياد شده در كشور ما ممنوع است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
صرف آموزش در قالب پکیج منع قانونی ندارد ، منتها تضمین سودآوری معاملات باعث ایجاد بار حقوقی خواهد شد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید مجوز تهیه چنین موارد آموزشی را از مراجع ذیربط دریافت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در خصوص این امر برای قانونی بودن اقدامات لازم شایسته است مجوز های مربوطه را از طریق ارگان ذی صلاح اخذ فرمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام منعی در این خصوص وجود ندارد هرچند مورد تایید نیز نیست

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
جهت کسب مجوز اقدام نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مجوز قانونی چنین فعالیتی نداشته باشید کار شما غیر قانونی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خرید هر گونه ارز باید از مجاری قانونی همچون صرافیهای مجاز باشد ولذا اینگونه بازارهای در قوانین ایران فاقد مجوز است