مشاوره حقوقی رایگان - بچه ها با دوچرخه بازی کردنشون تو پارکینگ به بدنه ماشین خسارت وارد میکنن

باسلام وخسته نباشید
در یک مجتمع 14واحدی سکونت دارم، 2 تا از واحدها بچه هاشون توی محوطه پارکینگ دوچرخه بازی میکنن، منم تنها واحدی iستم که در طول روز ماشینم توی پارکینگه، چون با سرویس میرم سرکار، بچه ها با دوچرخه بازی توی محوطه پارکینگ دور تا دور ماشین منو خط انداختن و رنگش رو بردن، مدت 2 ساله صبوری میکنم ولی هر روزی که میخوام از ماشین استفاده کنم میبینم خط جدید انداختن، موضوع رو به پدر بچه ها گفتم، باهام درگیر لفظی شد و ادعا کرد که همینه که هست، من خونه رو به خاطر حیاطش خریدم، نمیدونم چیکار کنم لطفاً راهنماییم کنین، سپاسگزارم

پاسخ ها :

یک وکیل

تنها در صورت داشتن مدرک و دلیل میتوانید میزان خسارات را با تامین دلیل برآورد و دادخواست حقوقی علیه پدر بچه درصورت عدم بلوغ بدهید

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار ارجمندم موافقم