مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام خدمت وکلای گرامی من شکایت ترک انفاق از شوهرم کردم و پیامک اومد که به دادیاری مراجعه کنیم و پنج روز وقت داریم من امروز مراجعه کردم و ازم دوتا شاهد خواستن که شاهد هارو هم بردم دادیاری. میخواستم بدونم چون شوهرم بهم نفقه نداده و خونه اجاره نکرده تکلیف من چیه ؟ اگه شوهرم به دادیاری مراجعه نکنه چی میشه؟ و پرونده از دادیاری به کجا فرستاده میشه؟ البته اینو هم بگم شوهرم الزام به تمکین داد که بخاطر اجاره نکردن خونه تمکینش رد شد من من ناشزه محسوب نشدم لطفأ سوالاتمو جواب بدین

پاسخ ها :

یک وکیل

سوالات را باید از قاضی بپرسید . اگر دادیار ادعای شما را وارد تشخیص داد کیفرخواست صادر و پروند را به دادگاه ارسال تا شوهر شما را محاکمه کنند وگرنه شکایت شما رد و پرونده بسته میشه

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

ترک نفقه روز همسر در صورت اثبات دارای خصیصه مجرمانه و مستوجب حبس است