مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه منزل بدون اطلاع

بنده یک خونه رو از خانم گرفتم بصورت وکالتی که خانم وکالتی از خانم خریداری کرده .و بنده قبل از وکالت قولنامه ای با شخص املاکی که سه نفر به اسامی و بودن تنظیم کردیم که فروشنده اقای ... نوشته شده . حال اقای ... از اقای ... بعنوان فروش مال غیر شکایت کرده و معلوم نیست چه مدرکی (احتمالا وکالت گرفتن برای فروش ملک از خانم...) حکم تخیله منزل خودم را گرفته و خودش را بعنوان مالک جا زده. در ضمن حکم بدون اطلاع قبلی به ما و غیابی صادر شده و تا یک هفته مهلت داده تخلیه کنیم.درخواست راهکار
لطفا راهنمایی بفرمایید .ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مثال شما خیلی کلی بیان شده است

اما اگر وکیل  قبل از اقدام  نام موکل خود اقدام نموده باشد قرارداد بعدی صحیح است موضوع نیاز به بررسی دارد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

متوجه سوال نشدم درصورت نياز تماس بفرماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل قطعیت حکم ملزم به اجرای حکم می باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه سوالتان را بسیار مبهم و کلی مطرح نموده اید و قابلیت پاسخگویی ندارد ،
در صورت امکان از طریق سایت درخواست مشاوره نمایید در خدمت هستم تا اوراق قضایی و موضوع مربوطه شما مورد برسی قرار بگیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال مبهم است بهتر است جهت مشاوره با وکلا تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام باید مشخص بفرمایید که دستور تخلیه است یا حکم
چون حکم تخلیه شرایط خودش را دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید مدارک و اوراق پرونده را مطالعه کنم تا بتوانم پاسخ بدهم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
از رای صادره واخواهی کنید ، و برای پاسخ مطلوبتر تماس حاصل نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حکم غیابی قابل واخواهی می‌باشد و ضمن آنکه جرم فروش مال غیر دارای ارکانی است که جمع ارکان سبب بروز حکم مجرمیت میشود و باید همه بررسی شود.توصیه میکنم از طریق پلتفرم مدارک را برای وکیل ارسال نمایید تا ضمن قرار گرفتن در مسیر صحیح از اتلاف وقت و هزینه خود جلو گیری کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سوالتون مفهوم نیست لطفا مختصر و با مفهوم مطرح کنید