مشاوره حقوقی رایگان - حق توکیل به غیر. انتقال مالکیت مال به وکیل

باسلام, بنده سال 91 به شخصی وکالتی درخصوص انجام تمام امور اداری و ثبتی و حقوقی دادم که از جمله مفاد آن امکان عقد هر نوع قرارداد به نام من چه طرف ایجاب چه طرف قبول باشم, تنظیم و امضای سند رسمی, نحویل گرفتن یا دادن مورد معامله, و امکان اسقاط حقوق و خیارات است.
و در قسمت حدود اختیارات چنین ذکر شده: وکیل مرقوم با حق توکیل غیر ولو کراراً برای انجام مورد وکالت دارای کلیه اختیارات قانونی است که در حدود اختیارات موکل باشد به نحوی که نیاز به حضور و اقدام مجدد موکل نبوده باشد .

- سوال اول بنده این است طبق این حدود اختیارات, وکیل توکیل را در قبال خود انجام میدهد یا موکل؟
- سوال دوم اینکه آیا با ابطال این وکالت نامه, وکیل های احتمالی که وکالت توسط وکیل بنده به آنها واگذار شده است نیز برکنار میشوند؟
- و سوال آخر اینکه آیا با چنین وکالتی, وکیل قانونا می تواند انتقال مالکیت مورد معامله را به شخص خود را انجام دهد و موجب ضرر و زیان شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد