مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
شخصی که خود رو دادیار دادگاه انقلاب معرفی کرده بود به بنده پیشنهاد کار به عنوان مدیر بخش دارالترجمه دادن و پیشنهاد تعویض خودرو ی بنده را دادن که مابقی مبلغ ماهانه از حقوق بنده کسر میشد و به عنوان پول پیش درخواست فروش خودرو را کردند.
قرار دادی برای خرید خودرو در نمایندگی انجام شد و مقداری پول به عنوان بیعانه آنجا ایشان پرداخت کردند و قرار شد مابقی هزینه را به صورت چک روز به نمایندگی پرداخت کنند در روز تحویل خودرو.
فردای آن روز برای فروش خودروی بنده اقدام کردیم و خودروی بنده را زیر قیمت فروختیم با این تفاسیر که ایشان بیان کردند ما به التفاوت را ایشان تقبل میکنند و برای اثبات دست نوشته ای مختصر نوشتند و هر دو امضا کردیم ولی نسخه در دست ایشان است سپس هزینه ی خودرو را نمایشگاه مستقیم به حساب ایشان با رضایت من انتقال دادند و ایشان چکی به بنده دادند که برای تحویل خودرو به نمایندگی بروم.
خلاصه اینکه چک پاس نشد و ما متوجه کلاه برداری شدیم با توجه به این که بنده پس از مدتی طولانی به ایران برگشته ام و اطلاعات کافی نداشتم .
چک سرقتی بوده و بنده از ایشان شکایت کردم و بعد از تحقیقات مقدماتی پلیس پرونده به دادسرا ارجا داده شده و منتظر تعیین شعبه هستیم .
متاسفانه تقریبا کسی را به عنوان شاهد ندارم ولی نمایشگاهی که خودرو را فروختیم با پلیس همکاری کرد و بیانات من رو تایید کرد .
و البته نمایندگی که برای خرید خودرو هم رفته بودیم بیانات بنده رو تایید کرد و اعلام داشت حاضر به همکاری هستند.
من تمام تلاش ام رو کردم که خیلی مختصر موضوع رو بیان کنم و عذر میخوام بابت گرفتن وقتتون.
در امد مالی من کاملا وابسته به خودرو بوده و از انجایی که تنها زندگی میکنم و کسی رو ندارم، از روز واقعه مشخصا در امدی هم نداشتم .
میخواستم بدونم امکان وجود راهی برای تسریع در روند پرونده وجود داره و چه کاری میتوان انجام داد که در زود ترین زمان ممکن ،تمام مبلغ خودرو به روز و یا خود خودرو رو مطالبه کرد ؟و ایا امکان مطالبه ی خسارت هایی که به موجب جرم به من وارد شده و با گذشت زمان بیشتر هم میشه رو هم کرد ؟ و آیا با عناوین دیگری هم می توان از مشتکی عنه شکایت کرد ؟ به عنوان مثال بر ری مبلغ چک یا ....
ایشان کارت شناسایی قوه قضاییه داشت با شوکر و بیسیم .روی چک هم یه مهر برجسته ی دولتی زد .
با تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است مدارک و اسناد مربوطه مورد بررسی قرار گیرد.