مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خدمت سربازی

باسلام خسته نباشید من سال 95 از خدمت فرار کردم الان هم متاهلم کارم به طلاق کشیده کد ملیم قفله لطفا راهنمایی کنید چیکار کنم کد ملیموآزاد کنم تا کار طلاقم تموم بشه ؟ممنون از راهنمایتان

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از مرجعی که مسدود شده است از همان جا برای رفع آن اقدام نمود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
به مرجع دستور دهنده رجوع کنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به همان ارگانی که کارت ملی را مسدود کرده مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از اجرای احکام درخواست کنید که ضمن ارسال نامه از شعبه مربوطه تقاضای رفع انسداد از کد ملی کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا به علت فرار از خدمت مسدود شده است ،
بدوا اطلاع کسب کنید علت مسدودی چه بوده سپس اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سازمان نظام وظیفه پیگیری نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همسرتان از دفتر خانه اسناد رسمی نامه بگیرد برای دادسرای نظام جهت ثبت سند طلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به علت اینکه سرباز فراری محسوب میشوید رای ممنوع الخدماتی شما صادر شده است و
کد ملی شما مسدود شده است و
ابتدا باید موضوع مسدودی کد ملی مشخص گردد و شما باید به شعبه دادگاه نظامی مراجعه نمایید