مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وکالت نامه فروش خودرو

درود ، یک سال قبل ، از خارج از کشور ، به همسرم وکالت فروش خودرو ام را دادم ، شرایط سفر همسرم به ایران مهیا نشد و از وکالتنامه استفاده نشد . وکالتنامه بدون زمان و بلاعزل بود . آیا اکنون مجاز هستم به فرد دیگری وکالت فروش بدم؟؟
اگر پاسخ منفی است ، با توجه به حضور و رضایت وکیل (همسرم) ، برای ابطال وکالتنامه قبلی چه اقدامی باید انجام دهیم ؟ (هر دو خارج از ایران هستیم)
بسیار متشکرم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

همزمان به دفتر کنسولی مراجعه کنید و سند را ابطال کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باحضور دوتاتون در کنسولگری ایران ان وکالتنامه را میتوانید باطل کنید و به کسی دیگر وکالت بدهید البته بدون ابطال آن هم می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود همسر شما باید در ایران وکیل اختیار نماید تا مراد حاصل شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید منعی ندارد ،
در کنسولگری ایران می توانید اقدامات لازم را انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام درست است که شما وکالت داده اید اما اگر حق انتقال را از خود سلب نکرده باشید همچنین می توانید شخص یا به شخص دیگری وکالت بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر حق توکیل به غیر
در وکالتنامه وجود داشته باشد همسرتان میتواند از طریق سفارت ، به شخص دیگری در ایران وکالت بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان وکالتنامه را به اختبار خودتان باطل کنید میتوانید مجددا به شخص دیگری وکالت دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید در کنسولی کشور محل اقامت موضوع را پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی بهمان و مفاد وکالت نامه اعطایی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بلاعزل باشد نمی‌توانید ایشان را عزل کنید ولی میتوانید به شخص دیگری نیز وکالت دهید منعی ندارد