مشاوره حقوقی رایگان - فروش ماشین تصادفی

سلام وقت بخیر ببخشید من یک سال ونیم پیش ماشین خریدم یک روز بعداز سند زدن فهمیدم شاسی ماشین ضربه داره همون روز به نمایشگاه گفتم گفت مشکلی نداره خودم برات هرموقع خواستی میفروشمش الان افت قیمتش خیلی میشه میخواستم ببینم میشه شکایت کرد از صاحب ماشین الان.ماشین اولم اونم بود هم ذوق داشتیم هم تجربه نداشتیم .ممنون میشم راهنمایی کنید.شاهدم دارم که پدرم هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه یک سال نیم گذشته به نظر شماست نتیجه ای نخواهد داشت.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تامین دلیل براورد قیمت سالم و معیوب ماشین را درخواست نماییدسپس به طرفیت فروشنده تقاضای مطالبه ارش یا فسخ بیع و استرداد ثمن نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ابتدا می بایست خودرو را به کارشناس نشان دهید

تامین دلیل انجام دهید و سپس با توجه به نظریه کارشناس دادخواست فسخ دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت به دادگاه تقدیم نماید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام ابتدا تامین دلیل داده سپس دادخواست بدید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا درخواست تامین به انضمام جلب نظر کارشناس مربوطه را اخذ نمایید تا موضوع تماما کارشناسی شود و سپس اظهارنامه فسخ معامله برای ایشان ارسال و دادخواست تایید فسخ معامله و استرداد ثمن را تنظیم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

افت قیمت بستگی ب مدل ماشین دارد اگر سه سال ساخت باشد بله

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد شما قادر به مطالبه خسارت خویش هستید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله دادخواست مطالبه خسارت ناشی از عیب خودرو مطرح نمایید ولی شما باید در مرجع قضایی اعلام نمایید که جدیدا متوجه عیب خودرو شده اید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پس از تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پس از تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت بدهید ولی فورا اقدام کنید حق فسخ فوری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر مدت زیادی گذشته باشد حق فسخ ندارید